betopan4

Günümüzde yapı uygulamalarında yalıtım ve kaplama amaçlı olarak birçok farklı malzeme tercih edilmektedir. Yapı müteahhitlerinin tercih ettiği ana malzemelerden birisi de betopan ürünleridir. Bu ürünler dış cephe kaplamalarında ve iç cephe yalıtımlarında özel olarak tercih edilen ve neme gösterdiği direnç ile yüksek dayanıklılık oluşturan ürünlerdir. Temel yapısı ile ağaç ve çimento katkısı içeren ve belirli kimyasalların katılımıyla sağlığa zararsız bir yapıda üretilen betopan çeşitleri farklı türleri ile yapılarda değişik kullanımlar sağlamaktadır. Ayrıca çeşitler arasında boyutlarına ve kalınlıklarına göre değişik özelliklerde olan ürünlerimizde yapı uygulamaları için satışa sunulmaktadır.

desenlibetopan tik - Yapılarda Tercih Edilen Betopan ÇeşitleriBetopan Çeşitleri Ve Yapılara Yüksek Katkıları

İnşaat uygulamalarında en çok tercih edilen betopan çeşitleri genel olarak dış cephede veya iç cephede kullanılabilecek türde olan ürünlerdir. Firmamızın satışa sunduğu betopan ürünleri içerikleri sayesinde yapılarda birçok farklı fayda sağlamaktadır. Öncelikli olarak betopan ürünlerinin yapıda nem direnci oluşturması sayesinde ısı noktasında da büyük bir avantaj elde edilmektedir. Duvar yapılarının korunmasını sağlayan betopan aynı zamanda yüksek ısıya dayanıklılığı olduğu için yangın tehlikelerinin de önünü kesebilmektedir. Yapısı itibarı ile kullanıldığı alanlarda böcek ve haşere gibi zararlıların türemesini engelleyen bir etki göstermektedir.

betopan4 - Yapılarda Tercih Edilen Betopan Çeşitleri
Fibercement betopan levha

Betopan Çeşitleri Ve Isı Yalıtım Kullanımları

Yapılarda en önemli malzemelerden biri olan betopan ürünü genel katkıları yanında çok önemli bir avantaj olarak ısı yalıtımı da sağlamaktadır. Bu özelliğe sahip olan betopan çeşitleri yapısı içerisinde ahşap katkısı bulunan çeşitlerdir. Ağaç malzemesinin betopan ürünü içerisinde ısı yalıtımı sağlayabilecek şekilde kullanılması aynı zamanda darbe ve sarsıntılara karşı dayanıklı olmasını sağlamaktadır. Esnek bir yapı kazandıran bu katkı betopan ürünlerinin ağırlığa karşı dayanıklılığını da arttırmakta ve yapılara mukavemet kazandırmaktadır.

Yapılarda Tercih Edilen Betopan Çeşitleri İçin Bir Yorum Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir