Ondulin Fiyatları

Ondulin Fiyatları , Ondulin kavramı çatıların ana bileşenini kapsayan çatı kaplama levhaları sistemini tanımları. Çatı kaplama deyince aklımıza onlarca farklı uygulama gelir. Kiremitten sac kaplamaya kadar birçok farklı malzeme sıralamak mümkündür. Ancak, Ondulin Fiyatları levha diğerlerinden oldukça farklıdır. Özellikle yüksek dayanım olanağıyla ön plana çıkan malzeme çatı sistemlerinin ömrünü arttırmaktadır. Ondulin içeriği; bitüm emdirilmiş organik elyafla özel bir reçinen bileşiminden oluşur. Daha sonra kendine has özel bir yöntemle levhanın bünyense boya ile birlikte reçine emdirilir. Sonrasında istenilen renk katılır. Bundan sonraki aşama ise artık çatı yalıtım sisteminin oluşmasıdır. Bu sistemin uygulandığı alanlar en zor koşullarda dahi sabit kalacak şekilde ayarlanmış demektir. Ondulin fiyatları, markasına ve özelliklerine göre farklı olarak fiyatlandırılır.

ondulin fiyatlari

Ondulinin Faydaları

Ondulin malzemesi, ondulin fiyatları arasında oldukça önemli bir konuma sahiptir. Çünkü bu malzeme diğerlerine göre hem daha kullanışlı hem de daha uzun ömürlüdür. Esnek olası nedeniyle çatlamayan bir özelliğe sahiptir. Bu da malzemeyi dayanıklı kılar. Yine kesinlikle paslanmayan ve küflenmeyen yapısıyla alternatiflerine göre çok önde bir malzemedir. Ayrıca havadaki kimyasal ya da biyolojik maddelerden

etkilenmemesi de önemli özelliklerindendir. Bütün bu özellikler yapı malzemesini kaliteli kılma noktasında önemli bir konumda tutmaktadır.

ondulin-yesil

Neden Ondulin?

Hafif oluklu çatı kaplama sistemlerini tanımlayan ondulin, oldukça kullanışlı bir üründür. Neden ondulin sorusunun yanıtını sıralayacak olursak:

  • Özellikle çevreci olması yönünden etkili bir üründür
  • Hızlı ve kolay uygulanır
  • Hafiftir ve su geçirmez bir yapıya sahiptir
  • Ses izolasyonu sağlar
  • Dayanıklılık olarak çok güçlü bir malzemedir

Bu sıraladığımız özelliklerin tamamı neden ondulin? Sorusunun yanıtı niteliğindedir.

onduvilla-kirmizi

Estetiğin Adresi Ondulin

Kolay uygulanabilir yapısı sayesinde Ondulin Fiyatları , tasarımların vazgeçilmez elemanları arasındadır.  Kolay şekil verilmesi nedeniyle yeni nesil tasarım uzmanları bu malzemeyi tercih etmektedir. Kartpostallarda gördüğümüz güzel villaların çatıları ya da terasların üzerleri çoğunlukla bu malzemeyle kaplıdır. Çünkü ondulin, dayanıklıdır, kolay uygulanır, pratiktir, zamandan ve işçilikten tasarruf sağlar. Bunların çok ötesinde tamamen görsel olarak etkileyici bir özelliği vardır. O da görünüm olarak estetiğe elverişli yapısıdır. Bütün bu özellikler çatı kaplama sistemleri için bu yapı malzemesini vazgeçilmez yapar.

renkli-ondulin
Share
Published by
admin

Recent Posts

Demir Profil Fiyatları ve Çeşitleri

Demir Profil Fiyatları ve Çeşitleri , İnşaat ve birçok farklı sektörde ihtiyaç duyulan demir profil malzemeler…

54 sene ago

Trapez Saç İzmir

Trapez Saç Nedir? Günümüzde inşaat sektöründe ürünler ve kullanılan malzemeler sürekli olarak gelişen ve değişen…

54 sene ago

Betopan Nedir Nerede Kullanılır

Betopan Evlerin Özellikleri Nelerdir? Son zamanlarda uygulamalarının estetik açıdan oldukça şık görünümlere sahip olması, sayılarının…

54 sene ago

Havalandırma Bacası

Şıngıl Çatılar İçin Havalandırma Bacası Firmamızın üretmiş olduğu çatı kaplamaları arasında rengiyle ve dokusu ile…

54 sene ago

Tayrot Mili

Tayrot Mili ve Kalıp Sistemleri İnşaat sektöründe çok geniş bir ürün seçeneği bulunmaktadır. Temelden başlayarak…

54 sene ago

Cam Tuğla Fiyatları Koçtaş

Çeşitli Alanlar İçin Üretilen Cam Tuğla Fiyatları Koçtaş Günümüz inşaat sektörü için yaygın şekilde kullanılmaya…

54 sene ago