Yapı

Demir Profil Fiyatları ve Çeşitleri

Demir Profil Fiyatları ve Çeşitleri , İnşaat ve birçok farklı sektörde ihtiyaç duyulan demir profil malzemeler farklı ölçü ve boyutlar ile çeşitlerde üretilmektedir. Kullanım alanı oldukça geniş olan bu profillerin farklı alanlarda kullanılmaları üretimdeki çeşitlilik sağlanmaktadır. Bu çeşitlik boyalı profil ikitelli içinde geçerli olmaktadır. Farklı ölçülerde ve et kalınlıklarında olabilen bu malzemeler değişik alanlarda kolayca kullanılabilmektedir. Özellikle kutu profil, geniş bant dikdörtgen profil ve dikdörtgen profiller bu alanda en fazla tercih edilenleri olmaktadır. Bu malzemelerin üretilmesi konusunda kaliteli işlem süreçlerinin yürütülmesi önemlidir. Üretim yıllarına göre de fiyatlarda değişiklikler olabilmektedir. Belirli raf ömrü bulunan demir profiller zaman içerisinde korozyona uğrayabilmektedir.

Demir Profil Çeşitleri

Demir profil malzemeleri kalınlık, yapı ve ölçüleri ile çeşitlenmektedir. Kalınlıklar konusunda 1 milimetreden 6 milimetreye kadar üretim yapılmaktadır. Bu kalınlıklar kullanılacak alana göre tercih edilmektedir. Bu kalınlıklar demir profil fiyatları ikitelli içinde farklı fiyatların olmasını sağlamaktadır. Kalın malzemelerin daha fazla dirençli ve dayanıklı olması yük altında olacak ve darbe alacak alanlarda kullanımlarını mümkün hale getirmektedir. Demir profiller ayrıca ölçülerine göre de çeşitlenmektedir. Kutu profillerde 20 X 20 ölçülerinden 75 X 75 ölçülerine kadar üretimler yapılmaktadır. Bu çeşitler dikdörtgen profillerde de bulunmaktadır. Tüm bunlar aynı zamanda yapısal olarak profil çeşitlenmesini de mümkün hale getirmektedir.

Demir Profil Türleri

Demir profil konusunda kutu profiller oldukça ilgi görmekte ve birçok alanda tercih edilmektedir. Ancak bunun yanında dikdörtgen profiller ve geniş bant dikdörtgen profillerde ilgi görmekte ve farklı alanlarda tercih edilmektedir. Farklı kalınlıklarda ve ölçülerde olan bu profiller geniş bir kullanım alanı olmasını sağlamaktadır. İnşaat ve farklı alanlarda kullanılan demir profil fiyatları ikitelli için kalınlıklar ve ölçüler belirleyici olmaktadır. Metre hesabına göre yapılacak hesaplamada bir metre fiyatı profillerin kalınlık ve ölçüleri ile türüne göre değişmektedir. Bunun yanında üretim yılı da fiyatlandırma konusunda önemli bir belirleyiciliği olan konudur. Bu sebeple demir profil konusunda ihtiyaç duyulan kalınlık ve ölçüler ile türü belirlenmeli ve demirin fiyatı üzerinden bir hesaplaması mümkün olabilmektedir.

Demir Profil Ölçüleri

Bu malzemeler için kutu profiller kare şekli ile kullanım alanlarına uygun olarak tercih edilmektedir. Ölçüleri 20 X 20 İle 75 X 75 arasında değişmektedir. Dikdörtgen profiller içinde 10 X 30 ile 80 X 100 veya 60 X 120 gibi ölçülere kadar üretim yapılabilmektedir. Tüm bunlar kullanım alanında en iyi performansın alınması konusunda yapılmaktadır. Farklı ölçülerin olması demir profil fiyatları ikitelli içinde çeşitlenmelere yol açmaktadır. Kullanılacak alandaki ihtiyaçlara göre 1 ile 6 milimetre kalınlıklarındaki ve çeşitli ölçülerdeki demir profiller içerisinden tercih yapılabilmektedir. Bunlar yanında geniş bant dikdörtgen demir profillerde de farklı ölçüler bulunmaktadır ve kullanım alanına göre bu ölçüler tercih edilmelidir.

Ürünler Ürün Adı Fiyatı Satın Al
Boyalı Profil 39.00 ₺
Share
Published by
admin

Recent Posts

Trapez Saç İzmir

Trapez Saç Nedir? Günümüzde inşaat sektöründe ürünler ve kullanılan malzemeler sürekli olarak gelişen ve değişen…

54 sene ago

Betopan Nedir Nerede Kullanılır

Betopan Evlerin Özellikleri Nelerdir? Son zamanlarda uygulamalarının estetik açıdan oldukça şık görünümlere sahip olması, sayılarının…

54 sene ago

Havalandırma Bacası

Şıngıl Çatılar İçin Havalandırma Bacası Firmamızın üretmiş olduğu çatı kaplamaları arasında rengiyle ve dokusu ile…

54 sene ago

Tayrot Mili

Tayrot Mili ve Kalıp Sistemleri İnşaat sektöründe çok geniş bir ürün seçeneği bulunmaktadır. Temelden başlayarak…

54 sene ago

Cam Tuğla Fiyatları Koçtaş

Çeşitli Alanlar İçin Üretilen Cam Tuğla Fiyatları Koçtaş Günümüz inşaat sektörü için yaygın şekilde kullanılmaya…

54 sene ago

BTM Membran Fiyatları

BTM Membran Fiyatları Kaliteyi Uygun Fiyat Avantajı ile Sunuyor Yapı sektöründe her geçen gün yeni…

54 sene ago